Høststemning på Fjæraskogen

Vi går inn i første høstmåned og det merkes på temperaturen. Bållukt, litt tjukkere klær og av og til et lite pannebånd viser at høsten er i anmarsj.

I løpet av høsten vil vi gjennomføre vårt tradisjonelle høstmarked, som går av stabelenenten 24. eller 31. oktober - dato kommer vi tilbake til. Barna er i full gang med å lage varer som kan selges til inntekt for et veldedig formål.

På Lerka har vi fått på plass mange nye ettåringer, og personalet har gjort en fenomenal jobb med å gi barna trygge rammer. De aller fleste av barna har innsett at barnehage ikke er så dumt, og at det faktisk er ganske ålreit å være borte fra mamma og pappa - selv om gjensynsgleden når man blir hentet er uten sidestykke.

Ellers har barna på Selja, Bjørka, Eika og Rogna blitt litt eldre, litt klokere og får utfordringer som samsvarer med deres alder og kompetanse. Det er alltid spennende å se hvor mye som har skjedd over sommerferien, og også denne gangen konkluderer vi med at det er en rivende utvikling - spesielt for de på Selja og Bjørka.

Vi ønsker alle en god september videre. Hilsen alle oss på Fjæraskogen.